MTb

MTb is het vakblad voor medici, para-medici, sociale wetenschappers en onderzoekers die werkzaam zijn op het terrein van de Internationale Gezondheidszorg. U blijft op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en het debat binnen de medische gezondheidszorg.

Vakblad voor professionals

Vier keer per jaar brengen we het tijdschrift MTb uit, het vakblad voor professionals in global health. U kunt MTb online via onze website lezen.

COVID-19 is het thema van de april 2020 editie. MTb opent in een PDF reader (Issuu). Wilt u ons vakblad liever offline lezen, download dan de PDF

Liever een gedrukt exemplaar?

Bent u lid van de NVTG dan kunt u een gedrukt exemplaar van MTb ontvangen. Stuur een email naar het secretariaat en u ontvangt voortaan (tegen kostprijs) ons vakblad thuis.

Meer MTb

Wilt u een artikel lezen uit een van onze eerdere edities? In deze lijst vindt u de MTb's van 2018 en 2017. Zoekt u een editie uit een eerdere jaargang, neem dan contact op met het secretariaat. We kunnen u dan de MTb die u wenst per mail toesturen.

Redactie

Leon Bijlmakers (hoofdredacteur), Maud Ariaans, Remco van Egmond, Esther Jurgens, Olga Knaven, Daily Krijnen, Jake Mathewson, Gerine Nijman, Ed Zijlstra.

Redactiesecretariaat

Heeft u vragen over ons vakblad, wilt u iets weten over een specifiek artikel of wilt u meeschrijven aan de volgende uitgave? Neem dan contact op met het secretariaat van MT (Olaf van Muijden) via e-mail: MTredactie@nvtg.org.

Klik hier voor de auteursrichtlijnen: Nederlands - Engels